dimarts, 1 de maig del 2012

Resultats obtinguts a través de les proves psicomètriques

En aquests dies he estat analitzant amb detall els resultats obtinguts a través de les diferents proves per tal de poder, tal i com vaig comentar, dissenyar el protocol d'actuació a seguir amb els alumnes amb altes capacitats, on tot i no poder portar-se a la practica en aquest curs, ja que pràcticament s'està finalitzant, amb la finalitat de que pugui ser debatut i analitzat pel conjunt de l'equip docent i el propi centre amb la intenció que de cara al curs proper es pugui engegar com a mínim alguna de les propostes que inclogui.

Si més no, i tal i com em va suggerir la nostra consultora, us voldria incloure el quadre que inclou el conjunt de proves psicomètriques passades als alumnes i els seus resultats.
Com podreu veure, i tal i com vam comentar amb la meva tutora de centre, únicament amb la K.M, podem parlar de superdotació. També cal fer incís amb la interpretació dels resultats de la N.P. S'ha d'anar en compte, ja que la seva curta edat, ens pot confondre amb una precocitat i per tant s'ha de poder continuar fent un treball d'indagació i seguiment de la seva evolució per a poder arribar a confirmar aquests primers resultats.

Finalment comentar que els qüestionaris passats tant a la família, mestres i alumnes han confirmat els resultats, però cal dir que la puntuació ha estat molt elevada pel que fa als qüestionaris dels pares, això ens fa dir, que aquests no es poden tenir molt en compte ja que estan influenciats per altres variables (proximitat filial que provoca una imatge distorsionada o massa irreal) més subjectives que poden emmascarar els vertaders resultats. 

Aquí us afegeixo els resultats, per tal de que tots/es els companys/es hi puguin fer una ullada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada